SD:s Sverige …

Om SD bara handlade om minskad invandring så hade jag inte opponerat mig, eller känt så starkt som jag gör.

Bilden ifråga. Det är inte enstaka politiker i SD som råkar vara rasister. Det är ett mönster. SD rensar ut lite oviktiga politiker för att lugna läget. Men t.ex är partitoppen Oscar Sjöstedt kvar trots bevisat nazzeheilande. https://www.expressen.se/…/har-skamtar-sjostedt-sd-grovt-o…/

Just det, glömde nämna att det står om nedärvd essens i deras principprogram, är inte det rasism så vet jag inte vad som är rasism. Källa: SD principprogram 2011 https://sd.se/…/uplo…/2013/08/principprogrammet2014_webb.pdf

Att de vill tysta media och styra kulturen, borde ge alla kalla kårar längs ryggraden. Men man hör förhållandevis litet om det.

Tror att det SD blir större än någon tror. Tror att M och KD kommer att bilda ett konservativt block tillsammans med SD.

Vad som är ännu otäckare än allt ovan, är det sår som rivits upp i Sverige. Där 20-25% misstror landet Sverige och dess myndigheter. En alternativ sanning håller på att växa fram.

Ponera att SD tar makten (Största parti t.o.m). Vad skickar de för signaler ? Vad blir reaktionerna? Jo, ökad främlingsfientlighet. De utsatta? Vad kommer de att göra? De allra flesta inget. Men motståndet kommer att växa. Islamister kommer att kunna rekrytera friskt och i friktionen mellan styrande och utpekade kommer otäcka saker hända.

SD äger Facebook. Den arenan är de suveräna på. Åkesson verkar vettig tänker de som ser honom på debatter i TV. Men ytterst få har koll på den tredje och viktigaste arenan. Vad sker i Riksdagen. Hur röstar man de facto? Inte som många tror.

Nej. Sverige är inte perfekt. Vi har bl.a. problem med en Polismyndighet som tappar poliser och ineffektivitet vad gäller avklarade brott.

Vi har en sjukvård som faktiskt är fantastisk. Men samtidigt så jobbar mängder med kompetenta läkare och sköterskor i t.ex Norge. Samt staffettläkarlöner som är vedervärdigt höga.

Trots allt detta, trots käbblande politiker. Så lever vi i ett av världens bästa länder.

Man kanske inte borde ondgöra sig över de andra partiernas motstånd mot SD. Utan man borde försöka förstå varför de tycker som de gör.

Jag är orolig för vad komma skall …